joi, 28 aprilie 2011

Crema pentru tort cu cacao

Delicioasa !



Reteta primita de la buna mea prietena Silvia

Ingrediente :

3 oua
150 gr. zahar
2 linguri cacao
1 pachet unt

Mod de preparare :

Se amesteca ouale cu zaharul si se pun pe baie de aburi amestecand pana se ingroasa, apoi se pune o lingura de cacao si se mai amesteca putin pana ce cacaoa se omogenizeaza.
Se i-a de pe foc si se lasa la racit.
Untul (la temp. camerei) se freaca pana se alifiaza bine apoi se pune cealalta lingura de cacao si crema racita intre timp.

2 comentarii:

  1. Imi place aceasta crema!Vreau sa fac un tort si caut o crema de cacao dar sa o folosesc la blat de vanilie.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu folosesc crema asta numai la blaturtile de vanilie, este foarte buna si cremoasa...nu am avut ocazia sa-i pun poza.

    RăspundețiȘtergere