duminică, 26 iunie 2011

Rulada cu ciocolata

Pe placul tuturor ! 
Delicioasa rulada cu crema de ciocolata....
(cantitate pt. tava mare de cuptor)





Ingrediente :
 (ptr. doua rulade)
                                           
Foaie :

8 oua
8 linguri zahar
8 linguri faina
2 plicuri amidon
2 zahar vanilat


Crema : 

200 ml. frisca
150 gr. ciocolata


Preparare :

Se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga galbenusurile pe rand si faina amestecata cu amidon.

Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru aproximativ 10-15 minute.
Dupa ce s-a copt, se rastoarna pe un prosop umed.

Intre timp se prepara si crema :
Se bate frisca cu mixerul.
Se topeste ciocolata pe baie de aburi. Cand este topita in totalitate se toarna in fir subtire peste frisca, mixand continuu.
Odata preparata crema, se intinde pe toata suprafata foi de rulada si se ruleaza cu ajutorul prosopului.

Se orneaza cu frisca si ciocolata.

                            
Pofta buna !!!
                


                          

7 comentarii:

  1. Mmmm, crema cu ciocolata... Foarte bine arata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata.... cred ca o sa fac si eu maine

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte buna rulada cu ciocolata! pup

    RăspundețiȘtergere
  4. mmm ce mult imi plac ruladele,am sa fac si eu reteta ta,imi place

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur Yaya, ca-ti place :)
    Ai sa vezi, iese tare buna.
    Spor la bucatarit (prajiturit) si ....pupici !!!

    RăspundețiȘtergere