duminică, 1 mai 2011

Bomboane Raffaello

Un desert usor de preparat, cu un gust delicios si un aspect fin.




Ingrediente : 

400 gr. lapte praf
200 gr. zahar pudra
200 gr. unt
100 gr. nuca cocos
1 lingura smantana








Mod de preparare :

  Intr-un castron se amesteca laptele praf impreuna cu zaharul pudra si nuca de cocos.
  Se amesteca bine dupa care se adauga untul (la temp. camerei) si se framanta in continuare.
  La final se adauga smantana. Daca aluatul este tare se mai pune smantana, pana ce aluatul devine omogen, numai bun de modelat bilute.




  Compozitia bomboanelor am impartit-o in doua parti egale, una specifica Raffaello si una cu cacao.  Ambele sunt foarte bune.



  Se pot umple cu alune.

2 comentarii:

  1. exact asa faceam si eu numai ca eu puneam si 2 foi de napolitana (faramate) in compozitie
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ideea cu napolitanele, de retinut :)))

    RăspundețiȘtergere