joi, 9 februarie 2012
Orez cu lapte (inimioare)
Un desert la indemana oricui ...
Simplu si delicios !
Ingrediente :
1 cana cu orez
1 litru lapte
zahar (dupa gust)
1 esenta vanilie
un praf de sare
nuca, scortisoara, cacao, fulgi de ciocolata sau gem ptr. ornat
Preparare :
Se alege si se spala bine orezul.
Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul, esenta de vanilie si praful de sare. Cand este aproape sa dea in clocot se adauga orezul, si se lasa la foc mic pana infloreste bobul.
Se mesteca din cand in cand pentru a nu se lipi.
Se orneaza dupa preferinte.
Pofta buna !!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Eu vreau cu scortisoara daca se poate.Pupici!
RăspundețiȘtergereSigur, se poate :) Cu mare placere :*
RăspundețiȘtergereCe inimioare frumoase!pup
RăspundețiȘtergereAm lapte de tara, asa ca fac imediat o prie. Dar pana fierbe al meu servesc de la tine. Imi place mult cu scortisoara! Pupici!
RăspundețiȘtergereAnisoara, Nely multumesc si sigur...sa fie cu scortisoara Nely :) Pupici.
RăspundețiȘtergereCe superba prezentare:)Inimoare cu scortisoara.....(topesti inima oricui..)Pupici:x
RăspundețiȘtergereDa MAre Maria :))) Pupici !
RăspundețiȘtergere