joi, 9 februarie 2012

Orez cu lapte (inimioare)

            
                                    Un desert la indemana oricui ...
                                            Simplu si delicios !

  
  Ingrediente :  

1 cana cu orez
1 litru lapte
 zahar (dupa gust)
1 esenta vanilie
 un praf de sare
 nuca, scortisoara, cacao, fulgi de ciocolata sau gem ptr. ornat        

 Preparare :               

   Se alege si se spala bine orezul.
   Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul, esenta de vanilie si praful de sare. Cand este aproape sa dea in clocot se adauga orezul, si se lasa la foc mic pana infloreste bobul.
   Se mesteca din cand in cand pentru a nu se lipi.
   Se orneaza dupa preferinte. 
   Pofta buna !!!      
                        

7 comentarii:

  1. Sigur, se poate :) Cu mare placere :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Am lapte de tara, asa ca fac imediat o prie. Dar pana fierbe al meu servesc de la tine. Imi place mult cu scortisoara! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anisoara, Nely multumesc si sigur...sa fie cu scortisoara Nely :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce superba prezentare:)Inimoare cu scortisoara.....(topesti inima oricui..)Pupici:x

    RăspundețiȘtergere