miercuri, 18 mai 2011
Supa cu perisoare de pui
Ingrediante :
500 gr. carne tocata pui
1 ou
200 gr. orez
2 cepe
2 morcovi
1 pastarnac
o jumatate ardei gras
sare (dupa gust)
patrunjel
leustean
Preparare:
Se pune o oala cu apa la fiert.
Se curata si se spala legumele. Se toaca ceapa marunt, morcovul si pastarnacul se dau prin razatoarea mare, iar ardeiul se toaca cubulete.
Cand apa a dat in clocot, se pun legumele la fiert impreuna cu putina sare si ulei.
Se pune intr-un castron carnea cu oul, orezul si sarea dupa gust Se amesteca bine si se formeaza perisoarele la dimensiunea dorita.
Cand legumele au fiert, se adauga cu grija perisoarele. Cand si acestea sunt fierte se adauga o jumatate de cutie mica de rosii decojite si taiate.
Dupa 10 min. se da jos de pe foc si se adauga verdeata tocata marunt.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Vin si eu la masa...
RăspundețiȘtergereEsti invitata mea !
RăspundețiȘtergereSUPER AM FACUT SI EU.NOTA 10
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti place, Michi :)
RăspundețiȘtergere