1 cana de iaurt
1/2 cana ulei
2 cani zahar
3 cani faina
5 oua
1 pliculet praf de copt
coaja rasa de la o lamaie
2 pliculete zahar vanilinat
4 mere
Preparare :
uleiul.
Albusurile se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilinat.
Se incorporeaza compozitia de galbenusuri in cea de albusuri, apoi se adauga faina, iaurtul, praful de copt dizolvat in putina zeama de lamaie si coaja de lamaie.
Se toarna compozitia in tava tapetata cu ulei si pesmet si se adauga merele tavalite putin prin faina (pt a nu se lasa la fundul prajiturii) si se da la cuptor.
Cand este aurie se scoate din cuptor, se pudreaza cu zahar si se taie in forma dorita.
Pofta mare !
este foarte buna
RăspundețiȘtergereMa bucur ca va place :)))
RăspundețiȘtergereazi o incerc si eu...sper sa imi iasa...multumesc pt idee...arata senzational :X:X:X
RăspundețiȘtergereSigur o sa iasa buna :) spor la bucatarit si un an nou fericit !!!
RăspundețiȘtergeresarumana din suflet pt reteta...a iesit geniala :)
RăspundețiȘtergereIti doresc ca acest an sa fie cu muklt mai bun decat cel care a trecut si cu cat mai multe impliniri :*
Ma bucur tare mult ca ti-a placut prajiturica :)
RăspundețiȘtergereCe volum are o cana?
RăspundețiȘtergereO cana de 250 ml, poti folosi si de 300... iese la fel de buna. Ideea este sa folosesti aceeasi cana la masurarea fiecarui ingredient de mai sus.
RăspundețiȘtergere