Ingrediente :
250 gr. margarina
200 gr. zahar
2 oua
100 gr. nuca cocos
600 gr. faina
1 pliculet praf de copt
zahar pudra vanilat
Preparare :
Se amesteca margarina (la temp. camerei) impreuna cu zaharul pana acesta se topeste, apoi se adaga ouale si nuca de cocos.
La final se adauga faina amestecata cu praful de copt si se framanta bine pana se obtine un aluat bun de modelat, nelipicios.
Se intinde aluatul pe masa de lucru tapetata cu faina si se decupeaza formele dorite (inimioare si floricele).
Acestea se aseaza pe tava acoperita cu hartie de copt si se da la cuptorul deja incins la foc potrivit, timp de c.c.a. 10-15 min. pana ce fursecurile se rumenesc.
Se scot pe un platou si se pudreaza cu zaharul vanilat.
Pofta buna !!!
Foarte bune!
RăspundețiȘtergereBune de rontait la o cafea. :))
RăspundețiȘtergereVa pup, asa este...merg la cafeluta :)
RăspundețiȘtergereCred ca sunt tare bune!
RăspundețiȘtergereda, sunt bune...in ciuda faptului ca nu sunt pretentioase la preparat, sunt bune :)
RăspundețiȘtergereMai ai cateva si pentru mine?Imi plac tare mult.Pup!
RăspundețiȘtergere5 fursecuri mai sunt DiaMar :))) a fost cererea mare :P dar te invit (virtual) cu placere :) Te pup !
RăspundețiȘtergereServesc si eu unul...doar unul ca e seara hi,hi.
RăspundețiȘtergerepupici
:))) Lia pupici :*
RăspundețiȘtergereCe bine arata! si eu le-am facut ieri,am folosit pe langa lamaie si putina scortisoara,,aroma a fost superba,am sa incerc si cu cocos ca tine,ca-l ador
RăspundețiȘtergereBuna ideea cu scortisoara Doinitza :) suna bine.
RăspundețiȘtergere