Ingrediente :
800 gr. mazare (congelata)
1 bucata piept de pui
2 cepe
1 morcov
pasta tomate (1-2 linguri)
patrujel
piper si sare dupa gust
Preparare :
Se mai lasa putin pe foc dupa care se adauga mazarea si se pune apa cat sa o acopere putin, apoi se potriveste de sare.
Separat se prajeste doar putin pieptul de pui taiat cubulete si se adauga in mazare.
Se lasa la fiert pana ce mazarea devine moale si zeama a mai scazut, se adauga pasta de tomate in cantitatea dorita, piperul si la final patrunjelul tocat marunt, dupa care se mai potriveste de sare daca este cazul.
Se mai lasa 10 min. dupa care se i-a de pe foc.
I-am facut si putin rantas (din apa cu faina) pentru a creea un sos mai consistent, cu 10 min. inainte de a fi gata.
Pofta buna !!!
Imi place mult mazarea.Eu o mananc si asa goala.Te pup!
RăspundețiȘtergereImi place foarte mult mazarea cu carne de pui!Vreau si eu o portie.
RăspundețiȘtergereAsa este Dia, si varianta de post este gustoasa...mai ales ca se apropie Postul Mare :)
RăspundețiȘtergereLangmina, cu mare place :*
Foarte buna!
RăspundețiȘtergereCe bine arata! O mancarica tare buna....preferata familiei mele. Pupici!
RăspundețiȘtergerePupici Silvia si Nely :* :)))
RăspundețiȘtergereFoarte bine mai arata!!!pup
RăspundețiȘtergereChiar arata ffff bine
ȘtergereMa bucur ca va place :)
ȘtergereMersi Ani :)
RăspundețiȘtergereE preferata fiicei mele:)!!!Chiar azi am sa-i pregatesc. Imi place cum arata mazarica ta:)!!!!!Pupici
RăspundețiȘtergereSpor la bucatarit si pofta buna, Mare Maria !!!
RăspundețiȘtergereLa noi, sunt poreclite bobite si bilute :)))
Eu pot gusta acest pui cu mazăre! week-end liniştit pentru a vă ... salut
RăspundețiȘtergereTe pup Monda ! Week-end frumos !
RăspundețiȘtergereasa tare imi place cand vin pe la tine ... nici nu-ti inchipui! gasesc retete minunate cu care am copilarit ;) Pupicei scumpa mea! O seara minunata :*
RăspundețiȘtergereMultumesc Emily, ma bucura tare mult sa citesc ceea ce mi-ai scris.
RăspundețiȘtergerePupici !!!
Mmmm, ce bun.......
RăspundețiȘtergereCe e bun, e bun mereu :)))
RăspundețiȘtergereGrazie Giancarlo, per celebrare il tutto l'anno!!!
RăspundețiȘtergereAsadar sa sarbatorim tot anul, caci meritam...asa-i ?! :)))
Nu era mai buna cu marar in loc de patrunjel?
RăspundețiȘtergereGusturile nu se discuta :)))
RăspundețiȘtergereDar sigur este tare buna si cu marar !