vineri, 19 mai 2017

Ciorba de purcel cu smantana



     Papa bun :)


                                                Este una din preferatele mele atunci cand vine vorba de felul I 

   Ingrediente : 

500 gr. muschi de porc
2 cepe
1 ardei capia
2 morcovi
1 pastarnac
1 cartof
1 ceasca rosii tocate
400 gr. smantana
3 galbenusuri
zeama de la o lamaie
marar
leustean
piper
sare

   Preparare : 

   Taiem carnea in cubulete mici apoi o punem la fiert intr-o oala, cu 3 l. de apa. Cand incepe sa apara spuma, o indepartam cu ajutorul unei spumiere.

    Intre timp curatam si spalam toate legumele, le tocam marunt si le adaugam in oala, mai putin cartoful si rosiile care se pun dupa ce restul au fiert.

    Int-un bol punem smantana si galbenusurile, amestecam bine pana se uniformizeaza, apoi adaugam zeama de lamaie, piper si sare dupa gust.

    La final, indepartam oala de pe foc. Adaugam in bolul cu smantana 2-3 polonice de ciorba si amestecam bine dupa care turnam compozitia inapoi in oala.

    Se adauga mararul si leusteanul tocate marunt.


                                                             Pofta buna !!!
                    


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu