Ingrediente :
4 l. apa
500 gr. pulpe pui dezosate
1 ou
2 cepe medii
1 morcov
1 radacina patrunjel
1 ardei gras
o mana de taitei
1 legatura patrunjel
pasta de tomate
putin ulei
sare dupa gust
Preparare :
Se pun la fiert 4 litrii de apa, cand aceasta a inceput sa fiarba se adauga zarzavatul tocat marunt, putin ulei si sare dupa gust.
Cand au fiert, se adauga carnea de pui taiata dupa preferinta.
Se adauga taiteii si se lasa sa fiarba. Apoi se pune pasta de tomate, se bate oul si se toarna in ciorba mestecand continu, se adauga patrunjelul tocat marunt si daca este nevoie se mai pune sare dupa gust.
Foarte buna ciorba!!!
RăspundețiȘtergereO primavara minunata iti doresc!
RăspundețiȘtergereMultumesc asemenea, Haplea :)
RăspundețiȘtergereniciodata nu refuz o portie de ciorba de pui..iar pe a ta nici atat!!:)
RăspundețiȘtergereMultumesc Stefy :)
RăspundețiȘtergereEsti invitata la o portie :)
Ioi, ce bine arata! Mi-ai facut asa o poftaaa...
RăspundețiȘtergereMultumesc Alina !
RăspundețiȘtergerePupici !