joi, 7 aprilie 2011

Fursecuri simple

Ingrediente :




3 oua
1 cana zahar
1 cana ulei
2 cani faina
1 plic zahar vanilat
stafide, nuci, ciocolata, bomboane decor






Mod de preparare :

Se mixeaza ouale cu zaharul, se toarna uleiul cate putin si treptat faina in ploaie, dupa care se adauga zaharul vanilat.
Se aseaza o hartie de copt in tava si se pune cate o lingurita de compozitie la o distanta de 5-6 cm intre ele.
Se presara pe fiecare gramajoara nuci, stafide sau orice se doreste.
Se da la cuptor pentru aproximativ 15-20 min. Cand fursecurile capata culoarea aurie, sunt gata.
Pentru cele cu ciocolata se topesc cateva tablete amestecate cu 1-2 linguri de lapte si se ung fursecurile.

2 comentarii:

  1. Hmmmm , ce pot spune nu arata chiar ca cele din patiserii dar credetima pe cuvant ca sunt mai bune (din experienta unui fan intrait al dulciurilor) poate o fi bucatarul poate o fi reteta ... cine stie - oricum trebuie incercat ca sa va convingeti. "Multa bafta la gatit"

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate nu arata ca in patiserii, dar nu au exces de zahar, tot felul de conservanti si E-uri (doar din ingrediente)fara adaos de chimicale :)

    RăspundețiȘtergere