- pentru o tava de 30/25 cm -
1 si 1/2 cana zahar
3 cani faina
5 linguri cacao
1 si 1/2 cana apa
5 linguri ulei
1 plic praf de copt
4-5 linguri gem (prune)
putina sare
Mod de preparare :

Se adauga faina in ploaie si praful de copt (stins in zeama de lamaie sau otet) dupa care se incorporeaza lingurile de cacao si cele de gem.
Se toarna intr-o tava (de dimensiuni medii, mai mica decat cea a cuptorului) in care s-a asezat o hartie de copt si se lasa la cuptor pt 35 min.
Ehh ? erau de post ? ciudat acu aflu dupa ce am citit , dupa gust puteai sa juri ca`s cu ciocolata :).
RăspundețiȘtergereOricum o alta reteta delicioasa (incercati cu incredere va fi si pe placul copiilor si a celor mari)
Ba chiar de post :)))
RăspundețiȘtergereMmmmm..... mi s-a facut o pofta...
RăspundețiȘtergereTrei idei de prezentare foarte frumoase, in special ultima!
RăspundețiȘtergereMersi Teo :)
RăspundețiȘtergereChiar nu am mai facut aceasta prajitura de mult, mi-ai adus aminte de ea cu reteta ta :)