joi, 7 aprilie 2011

Negresa de post

Ingrediente :



- pentru o tava de 30/25 cm -

1 si 1/2 cana zahar
3 cani faina
5 linguri cacao
1 si 1/2 cana apa
5 linguri ulei
1 plic praf de copt
4-5 linguri gem (prune)
putina sare





Mod de preparare :

Se amesteca zaharul cu apa pana acesta se topeste, se adauga uleiul si un praf de sare.
Se adauga faina in ploaie si praful de copt (stins in zeama de lamaie sau otet) dupa care se incorporeaza lingurile de cacao si cele de gem.
Se toarna intr-o tava (de dimensiuni medii, mai mica decat cea a cuptorului) in care s-a asezat o hartie de copt si se lasa la cuptor pt 35 min.

5 comentarii:

  1. Ehh ? erau de post ? ciudat acu aflu dupa ce am citit , dupa gust puteai sa juri ca`s cu ciocolata :).
    Oricum o alta reteta delicioasa (incercati cu incredere va fi si pe placul copiilor si a celor mari)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmmmm..... mi s-a facut o pofta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Trei idei de prezentare foarte frumoase, in special ultima!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi Teo :)
    Chiar nu am mai facut aceasta prajitura de mult, mi-ai adus aminte de ea cu reteta ta :)

    RăspundețiȘtergere