joi, 7 aprilie 2011

Pasta din lapte praf





Mana incepatorului se recunoaste inevitabil, asadar se observa si aici.
Am ornat un tort cu pasta din lapte praf dar nu a iesit cum ma asteptam (vroiam totul sa iasa perfect, de prima data cu toate ca nu mai experimentasem, ce asteptari aveam...).
Trandafiri, buburuza umpluta cu salam de biscuiti si fluturas.
Recunosc ca am nevoie de exercitiu, dar este doar inceputul.
Am folosit doua creme pentru umplerea tortului si anume : crema cacao si crema caise.

Ingrediente :

lapte praf
miere

Mod de preparare :

Pentru inceput se pune o lingurita de miere intr-un castron, apoi se adauga o lingurita de lapte praf.
Acesta se adauga treptat pana cand pasta se poate framanta bine in mana (precum plastelina).
Pentru o cantitate mai mare de pasta se repeta operatiunea.





6 comentarii:

  1. Draga Laura, daca zici k nu ti-a iesit asa cum doreai tortul, ce-ar fi sa il impachetezi si sa mi-l trimiti mie ?!? :D Eu sunt sigura k l-as aprecia mai mult :) Stai linistita, a iesit f frumos! Mult succes in continuare! Te pup, Alina

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos tortul, se vede ca ai muncit! Tine-o tot asa si vei vedea ce lucruri minunate poti sa faci!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda... pacat ca vorba orice lucru bun se si termina este cateodata adevarata , da sa terminat si tortul ...
    Oricum acum stiu cine o sa faca tortul si de ziua mea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu ce creazi, aia la cofetarie se chinuie sa faca figurine? NUUU... Nici cofetaresei cu 20 de ani de experienta nu-i iesau figurine frumoase fara forme, in plus nu punea atata dragoste cata ai pus tu. Cand ma gandesc ca mie nu mi-ar iesi nici macar o frunza...

    RăspundețiȘtergere