sâmbătă, 28 iulie 2012
Salata de vinete
Ingrediente :
3 vinete potrivite
2 cepe medii
ulei
sare
Preparare :
Se coc vinetele.
Cand sunt gata, se indeparteaza coaja si se lasa la scurs pe un tocator sau intr-o strecuratoare.
Odata ce s-au racit, se toaca bine cu ajutorul unei linguri de lemn sau cu blenderul, se adauga ceapa tocata marunt sau data prin razatoarea mica, uleiul si sarea dupa gust, se amesteca bine si se da la rece.
Se serveste rece pe felii de paine impreuna cu rosii si/sau castraveti.
Iese o salata tare buna daca se foloseste si maioneza in loc de ulei.
Pofta buna !!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Foarte buna salata.Si trandafirul din coaja de rosie este foarte frumos.
RăspundețiȘtergereTe pup!
Mersi Dia, pupici !!!
RăspundețiȘtergere